Telefon +40 754 555 455

str. Pietei, Nr. 1, Dispensar, Mioveni, Romania, 115400

Program

Lun - Vin: 9:00 - 20:00
Sam - Dum: Inchis

Implantologie Dentara


Despre

Implantologie - Implant Dentar

Implantologia este o specialitate chirurgicală care înlocuiește în siguranță dinții lipsă sau grav deteriorați. De-a lungul anilor, multe persoane și-au pierdut unul sau mai mulți dinți din cauza cariilor dentare, a rănilor, a îmbătrânirii sau a bolii parodontale. A trăi fără dinți poate fi jenant și inconfortabil, iar lipsa dinților poate afecta vorbirea, aspectul și capacitatea unei persoane de a mesteca și de a mânca. Dinții lipsă și implanturile dentare -- înlocuitori pentru dinții lipsă -- pot afecta sănătatea orală generală a unei persoane, provocând o presiune crescută asupra dinților adiacenți și deteriorarea structurilor osoase de susținere. Va invitam la Dentist Art - Clinica Mioveni - pentru a vedea daca aveti nevoie de implanturi dentare.


Este dureroasă procedura de implant dentar?

Intervențiile implantare nu sunt dureroase și se efectuează în majoritatea cazurilor sub anestezie locală. Acest tip de anestezie este foarte eficient și oferă medicului posibilitatea de a comunica cu pacientul în orice moment. În unele cazuri, se poate folosi sedarea intravenoasă - o tehnică folosită în mod obișnuit la pacienții foarte anxioși sau cei supuși unor intervenții mai invazive și complexe pe termen lung. Anestezia generala este folosita in special in implantologia dentara, mai ales in cazuri speciale.

Care sunt beneficiile implantului dentar?

În timp, majoritatea oamenilor își pierd dinții într-o măsură mai mare sau mai mică din cauza cariilor, vârstei sau bolii parodontale, care pot afecta negativ pronunția, estetica dentară și funcția de mestecat.

Din ce sunt fabricate implanturile dentare?

Implanturile dentare constau din trei elemente importante: șuruburi, bonturi și coroane.

Procesul de implant dentar este dureros?

Intervențiile implantare nu sunt dureroase și se efectuează în majoritatea cazurilor sub anestezie locală.